Kotisiivous

Miltä tuntuisi tulla puhtaaseen, raikkaaseen kotiin? Ota ammattilainen hoitamaan kotisi siivous puolestasi!

Lue lisää »

Toimistosiivous

Toimistosiivous alan ammattilaiselta! Teemme kaikenkokoisten toimistotilojen sopimussiivouksia, perussiivouksia sekä suursiivouksia Turun ja lähikuntien alueella.

Lue lisää »

Ravintolasiivous

Puhdas ja viihtyisä ympäristö on tärkeää ruokaravintoloissa ja kahviloissa. Me takaamme asiakkaillenne hyvin hoidetut tilat.

Lue lisää »

Porrassiivous

Domino kiinteistöpalvelut huolehtii ammattitaitoisesti kiinteistöjen ja taloyhtiöiden ylläpitosiivouksista Turun ja lähikuntien alueella.

Lue lisää »

Suursiivous

Suursiivouksella palautetaan tilaan sovittu puhtaustaso silloin, kun ylläpitosiivouksella ei sitä pystytä toteuttamaan.

Lue lisää »

Rakennussiivous

Loppusiivous kannattaa tilata hyvissä ajoin, jotta tila saadaan ajoissa luovutettua käyttöön. Monesti pystymme aloittamaan työn hyvinkin pienellä varoitusajalla.

Lue lisää »

Ikkunoiden pesu

Suoritamme ammattitaitoisesti ikkunoiden pesut. Ikkunanpesijämme toimivat tehokkaasti nostureillaan sekä toimistorakennuksissa että työmaalla. Suoritamme myös kotitalouksien ikkunoiden pesuja.

Lue lisää »

otsonointi1

Otsonointi

Otsonointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa kaikki häiritsevät hajut ja allergeenit huoneilmasta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme suorittaa hajunpoiston turvallisesti, pysyvästi ja tehokkaasti.

Lue lisää »

Sijaisuudet

Onko vakituinen siistijänne sairaslomalla, vuosilomalla tai muuten estynyt? Pikainen soitto meille ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tulee pelastamaan Teidät pinteestä.

Lue lisää »

© 2011 - 2018 Turun Tehosiivous Oy